аре и аз да се вкл. Ходих в този сервиз до теца (дето сега го ремонтират) дадох едни грешни пари и не съм ама изобщо доволен. Сега също имам проблем с моя гнъс и не знам каде да го нося, ако можете ме посъветвайте.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в РУСЕ !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщениеслед чипосване ДАLancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениеабе баце ти акъл имаш ли да слезеш от самолета та да са качиш на нафтеникех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениеабе баце ти акъл имаш ли да слезеш от самолета та да са качиш на нафтеникLast edited by Ivo Mitkowsky; d.m.y г., 21:06.Kappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщениерасход на гориво ама бензина скиваи как падаKappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщениеБаце въпрос на вкус за мен лично бензина си е бензин,на мен лично не ми допада звукът на тракащ дизелKappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениена тоа нафтеник мое му дишаш само пушека ....Lancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениеха-ха-ха смешен сине искам дори да си помислям па ТДИ-ка какво ща напраи
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениеколега теи както ти е смешно с тоя куц кораб така ще издишаш пушека на чипосан дизел и то така яката ща опуши че са видиш в чуду поверваи мине искам дори да си помислям па ТДИ-ка какво ща напраи
Lancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениеколега теи както ти е смешно с тоя куц кораб така ще издишаш пушека на чипосан дизел и то така яката ща опуши че са видиш в чуду поверваи мине искам дори да си помислям па ТДИ-ка какво ща напраи
Lancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениеи е магьосван в Салерно при големите играчи в заводa на FIAT
Comment
Comment